Projektor till kaffet..vanligare än man tror!?

Dj Robban hyr ut projektor och duk till bröllop, fest, konferenser och events i Malmö och Lund.
Vi riktar oss i första hand till mindre arrangemang såsom bröllop och fest men har även resurser att åta oss större events.

Numera är en bröllopsfest utan bildspel eller film ett undantag. projektor till bröllop
Det gamla ordspråket "en bild säger mer än tusen ord" är så sant!
Bilder från barndom, uppväxttid, svensexor och möhippor lockar fram många hjärtliga skratt och skapar en härlig stämning på festen.

Med datorns hjälp är det enklare än någonsin att skapa proffsiga bildspel. Koppla er laptop till projektorn och rigga projektordukstativet och dra sen upp duken, klart!

Ljudet då? Kontrollera först och främst om det går att koppla in er på det befintliga ljudsystemet i lokalen annars så kan ni hyra ljudanläggning hos oss till bra pris. Vi hyr även ut headset och trådlösa mikrofoner!


Projektor till event

 

Projektorer har ett brett användningsområde, de kan användas till mycket mer än att presentera information och film på mässor och konferenser.

På festen eller eventet kan ni höja dansstämningen genom att spela upp musikvideos på stor duk eller vit vägg.
Projektor används också ofta för att skapa häftiga effekter och ljussättningar genom att belysa tak och väggar.

Eller varför inte koppla in ett playstation/Wii och duellera i singstar eller någon kul sportsgren på storbild?

 

 

VARNING: Eventuella festarrangörer bör upplysas om att det finns en överhängande risk för situationer då glädjetjut, skratt, allsång, vild dans, luftgitarrsdueller, karnevalståg kan uppkomma där Dj Robban spelar. En viss ömhet i fötterna under festkvällen eller dagen efter förorsakad av timslång-dans i fot-o-riktiga skor är också en vanlig biverkning, extremt vanligt när det gäller det kvinnliga könet. Jag ber alla på förhand om överseende för dessa olägenheter! ;-)