Bröllopsfester..en specialitet!

Under "sommarmånaderna" maj-september är det bröllopens tid. Då är det äntligen dax för dagen man planerat sen länge. En del par, ja rent utav många har planerat sitt bröllop ett helt år i förväg!

Sin egen bröllopsdag upplever man oftast bara en gång i livet. En av de viktigaste bitarna är utan tvekan musiken.
En unik sak med bröllop är bland annat gästernas vida åldersfördelning. För att kunna tillfredställa en publik Bröllopsfotobestående av såväl unga som gamla krävs en erfaren och lyhörd dj som kan läsa av publiken och anpassa musiken så att alla har kul och får möjlighet att dansa till den musik de gillar. Med lång erfarenhet av lyckade bröllopsspelningar på allt från slott till partytält i skåne benämns jag numera som något av en specialist inom området BröllopsDj!

Musikrepertoaren består av ett brett urval av ca 12 000 låtar, danshits från 60-talet till dagens datum.

På denna, er alldeles speciella dag finns inget utrymme för teknikstrul så därför använder jag endast ljud & ljusanläggningar av mycket hög kvalitet. Ett rent och klart ljud innebär även fördelen att man inte behöver spela så starkt vilket uppskattas av framförallt de äldre i publiken.

I Malmö/Lund och dess omnejd erbjuder jag ett komplett musikpaket till ert bröllop.
Läs mer om Bröllopspaketet här»Referenser från bröllop ...

Här är ett axplock av några trevliga bröllop jag spelat på. Flädie Mat och vingård, Kronovalls slott och Örenäs Slott är fantastiskt vackra ställen att ha bröllopsfesten på. Vigsel i de vackra slottsparkerna eller ute på vinranksfältet i Flädie är väldigt romantiskt och har blivit än mer populärt.

Bröllopsfest på flädie

Bildspel på bröllopsfesten..projektor till bröllop

 

Numera är en bröllopsfest utan bildspel eller film ett undantag.
Det gamla ordspråket "en bild säger mer än tusen ord" är så sant!
Bilder från barndom, uppväxttid, svensexor och möhippor lockar fram många hjärtliga skratt och skapar en härlig stämning på festen. Läs mer om hyra projektor här»

 

Filma bröllopet....såklart!


filma bröllop

Fast det är rekommendabelt att överlåta det till proffs som följer er under er stora dag från vigseln till en bit in på bröllopfesten.
De klipper ihop det snyggt och lägger till musik, allt enligt era önskemål.


Se demofilm från www.bröllopsfoto.nu

 

 

Hyra porslin till bröllop? Gör ditt bröllop unikt med vackert vintageporslin


filma bröllop

Petras Porslin i Malmö/Lund-området hyr ut en vacker och fin samling vintageporslin till bröllop och fest, allt handplockat och unikt! Ta en titt i galleriet på hennes hemsida och bli inspirerad

www.petrasporslin.se

 

 

VARNING: Eventuella festarrangörer bör upplysas om att det finns en överhängande risk för situationer då glädjetjut, skratt, allsång, vild dans, luftgitarrsdueller, karnevalståg kan uppkomma där Dj Robban spelar. En viss ömhet i fötterna under festkvällen eller dagen efter förorsakad av timslång-dans i fot-o-riktiga skor är också en vanlig biverkning, extremt vanligt när det gäller det kvinnliga könet. Jag ber alla på förhand om överseende för dessa olägenheter! ;-)