Faq - Vanligt förekommande frågor.

 

När ska man boka?vanliga frågor
- Boka så snart du vet vilket datum du ska ha din fest!! Vissa tider på året är populärare än andra att ha fest. Många brudpar bokar upp mig 1 år i förväg. Vanligtvis räcker det om du bokar ca 3-6 månader innan festdatumet men skulle jag vara bokad så ordnar jag en annan skicklig discjockey till er!

Håller du i snapsvisor och spelar bakgrundsmusik under middagen?
- När det gäller snapsvisor så rekommenderar jag att ni använder en trubadur till det istället. Jag kan hjälpa er med att hitta bra sådana. När det gäller bakgrundsmusik under middagen så har jag en del olika färdigkomponerade mixar med t.ex lounge, jazz, lugna låtar som ni kan välja mellan.

Får vi ta med egen musik?
- Ja! Det går att spela upp er musik genom att ansluta en kabel till hörlursuttaget på er telefon/ipad/laptop.


Vilken vals/första låt ska vi ha på vårt bröllop?
- Wienervals är traditionell till bröllop men svår att dansa till. På senare tid så har det blivit allt vanligare att brudparet väljer en långsammare vals eller en lugn låt istället. Men varför göra som alla andra..det är er stora dag, gör vad ni vill! :-)

Vi ska ha ett stort internationellt bröllop, spelar du även persisk musik?
- Ja! Jag har spelat för många olika nationaliteter både på bröllop och i andra sammanhang och det är extra roligt och funkar jättebra! Det krävs dock en del extra förberedelser och musiktips från er.


Vad menas med att 4 tim musik ingår?
- Det är tiden från överenskommen starttid och 4 timmar framåt. Naturligtvis går det att förlänga tiden.


Vad gäller vid avbokning?
- Ingenting om avbokningen sker längre än 4 veckor innan!
Jag debiterar 20% om avbokning sker mellan 4-1 veckor innan.
Avbokning 1 vecka innan debiteras 50%.
Från dagen innan utgår full debitering.


Hur fungerar preliminärbokningar?
- Är ni nästan säkra på att boka men behöver lite tid för att samråda med er partner så kan ni preliminärboka. Bokningen gäller då i 2 veckor! Får jag en förfrågan på samma datum som ni preliminärbokat så ringer jag upp er för ett definitivt svar.


När ska betalning ske?
- Företagskunder faktureras. Då gäller 10 dagars betalningstid.
För privatkunder gäller kontant betalning på plats.


Går det bra att önska musik under kvällen?
- Naturligtvis! Det är er kväll och det är ni som ska ha roligt! Jag har med mig ett musikbibliotek med ca 12 000 låtar, så det finns någonting för alla dina gäster.


När levereras utrustningen?
- Samma dag som arrangemanget. Tiden anpassas för att passa dina önskemål.


När hämtas utrustningen?
- Som regel monteras utrustningen ner direkt efter avslutad spelning.


Om vi vill ha någonting extra, går det att ordna?
- Absolut!! Mitt motto är "Ingenting är omöjligt" och tycker att allt som inte är standard är extra kul! Hör gärna av dig i god tid så finns det stora möjligheter till att dina önskemål kan uppfyllas!
 

 

 

VARNING: Eventuella festarrangörer bör upplysas om att det finns en överhängande risk för situationer då glädjetjut, skratt, allsång, vild dans, luftgitarrsdueller, karnevalståg kan uppkomma där Dj Robban spelar. En viss ömhet i fötterna under festkvällen eller dagen efter förorsakad av timslång-dans i fot-o-riktiga skor är också en vanlig biverkning, extremt vanligt när det gäller det kvinnliga könet. Jag ber alla på förhand om överseende för dessa olägenheter! ;-)